top of page
  • Foto van schrijverFrank

We zoeken captains in Zuid-Nederland!

Meet5 is er nu ook in Brabant en Limburg! Es is een vaste maandelijkse activiteit en organiseren regelmatig activiteiten. We hopen natuurlijk dat er snel veel nieuwe leden bij komen en dat het gezellig druk wordt in het zuiden.


Daar kunnen we hulp bij gebruiken van nieuwe captains!


Captain worden

Dit is je kans om captain te worden in jouw woonplaats. We zoeken bijvoorbeeld captains in Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Den Bosch en Breda.


Als Meet5-captain organiseer je regelmatig activiteiten. Daarvoor krijg je van ons een gratis Premium-lidmaatschap.


Je houdt regelmatig contact met het Meet5-team en de andere captains. Samen werken we aan een leuke, actieve community in Brabant en Limburg. Onze captains vertellen steeds weer dat het zo mooi is om te zien hoe een community groeit in de app.


Als we een goede basis hebben, starten we advertentie-campagnes om nog meer nieuwe leden aan te trekken.


Goed om te weten: als captain heb je geen verplichtingen. De bedoeling is dat je er plezier aan hebt en er graag wat vrije tijd in investeert.


Als je besluit om captain te worden, krijg je van ons direct een Premium-lidmaatschap en kun je je eerste activiteiten organiseren.


Wat zijn eigenlijk captains?

Community-captains zijn bijzonder actieve Meet5-leden in een regio. Ze, organiseren iedere maand een paar activiteiten, helpen ons om de community op te bouwen en moedigen andere leden aan om actief te blijven. Dat doen ze in de eerste plaats, omdat ze daar plezier aan hebben. Er is geen druk van ons uit.


Captains houden regelmatig contact met het Meet5-team en zijn een extra verbinding tussen de leden en het team. De captains in een regio werken ook vaak samen en daar ontstaan vaak hele leuke nieuwe vriendschappen.


Het belangrijkste is dat je er zelf zin in hebt. Als captain zijn voelt als een verplichting, dan is er iets misgegaan 😋


Als bedankje voor hun hulp krijgen captains van ons een gratis Premium-lidmaatschap. Vaak sturen we ook nog een paar praktische of leuke dingen op (bijvoorbeeld een t-shirt, een spandoek, picknickdeken, etc.) om tijdens de activiteiten te gebruiken.


Daarnaast geeft het contact met Meet5 en de andere captains je de kans om actief te beïnvloeden hoe we de app verder ontwikkelen.
Recente blogposts

Alles weergeven

Word jij captain in Noord-Holland of Flevoland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Holland en Flevoland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden! Als je n

Word jij captain in Groningen of Friesland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Groningen en Frie

Help jij Meet5 groeien in het oosten van het land?

Meet5 is er nu ook in het oosten van Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Gelderla

Comments


bottom of page