top of page
Meet5-captain in gesprek met nieuwe leden

Onze community-captains

Wij zoeken gemotiveerde gebruikers, die zin hebben om ons in hun regio als Community Captain te ondersteunen.

  • Ben jij enthousiast over Meet5 en neem je graag aan de groepsactiviteiten deel?

  • Ben je overtuigd van ons concept? 

  • Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?


Zo ja, dan ben jij de perfecte kandidaat om Community Captain te worden en om aan de groei van de Meet5-Community mee te helpen.

Hoi,

 

fijn dat je er bent. Welkom bij de Meet5-community!

 

Als klein team kunnen we niet overal tegelijk zijn. Daarom hebben we hulp gevraagd van de Meet5-community. Er zijn nu in verschillende regio’s community-captains. 

 

Onze captains zijn bijzonder actieve en gemotiveerde Meet5-leden, die ons helpen om de community in de regio op te bouwen, de app bekend te maken en de leden aansporen om zelf activiteiten te organiseren. 

Captains hebben een voorbeeldfunctie in de community door minstens 3 activiteiten in de maand te organiseren en eraan deel te nemen. Ze kennen onze community-regels en kunnen vragen over de app beantwoorden. Een captain is ook een aanspreekpunt voor leden in de regio en geeft belangrijke feedback aan ons door zodat we Meet5 verder kunnen verbeteren.

De focus ligt op het plezier tijdens groepsactiviteiten. Een geschikte captain krijgt er energie van om de community op te bouwen. Daar zijn we ook erg dankbaar voor! 😊

Hier vind je de captains gesorteerd op regio. Bekijk je deze pagina op je telefoon, dan kun je een captain aantikken om meteen naar het profiel in de app te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld de captains in jouw regio als favoriet opslaan in Meet5.

groep mensen bij Meet5
Lachende vrouw tijdens diner met Meet5
Groep mensen tijdens picknick met Meet5
Fietsgroep bij Meet5
Groep mensen bij outdoor-activiteit met Meet5

Start speciale groepsbijeenkomsten
 
Als Community Captain organiseer je regelmatig (minimaal 2-3 keer per maand) leuke groepsactiviteiten in jouw stad. Jouw creativiteit kent geen grenzen: denk aan bijeenkomsten in de gezelligste restaurants en cafés, maar ook aan speciale evenementen bij jou in de buurt. Ook werf je nieuwe Meet5-gebruikers en plaats je foto’s en berichten op Facebook en Instagram, waarmee je Meet5 helpt groeien. 
 
Daarnaast ben je aanspreekpartner en praat je met Meet5-gebruikers over de app. Ben je al een actieve gebruiker? Dan kost het zijn van een Community Captain je nauwelijks extra moeite. Én je maakt deel uit van een steeds groter wordende Captains Community. 
 
Voordelen voor Captains
 
…Premium, buttons en nog veel meer.
 
Met een speciale Captain-button in de app zien profielbezoekers meteen dat jij Community Captain bent! 

Als dank geven wij je — zolang je Community Captain bent — natuurlijk alle Meet5 Premium-functies gratis, zodat je de app optimaal kunt gebruiken.
Ook voorzien we je regelmatig van gave Meet5-merchandise (T–shirts, hoodies, banners en nog veel meer!)
 
 

 
Heb je zin om Community Captain te worden of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een korte sollicitatie naar support@meet5.nl
 
Of vul het formulier hieronder in.

De Captain-manager van Meet5 neemt dan zo snel mogelijk contact met je op, om een telefoon afspraak met je te plannen. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we de belangrijkste vragen en criteria bespreken. 
We kijken uit naar je bericht. Wellicht tot snel! 
 
Ahoy, welkom aan boord!  

Nu captain worden

Bedankt voor je aanmelding! Je krijgt bericht van ons. Hoor je niks? Kijk dan even of onze mail in je spam is blijven hangen.

Community captain bij Meet5 tijdens een wandeling
CaptainFomular
Wij zijn je aanspreekpartners
Jelle Meet5 aanspreekpartner captains manager nederland
Jelle

Captains manager

captains@meet5.nl

bottom of page