top of page

OVER ONS

OVER DE APP

Het idee

“We hebben het wel gehad met eeuwig swipen, chatten en twijfelachtige berichten”, dachten de oprichters van Meet5. “Waarom is er geen app waar je gewoon mensen offline kunt leren kennen zonder de druk dat je verliefd zou moeten worden?“

Waarom is er geen app om gewoon een leuke avond met nieuwe vrienden te hebben? Als daar dan iets uit komt, dan is dat toch veel leuker als het ongedwongen opbouwt?

Wat maakt Meet5 zo bijzonder?

Meet5 is in de eerste plaats een app om mensen te leren kennen. 

 

Ja, goed, wat moet je je daarbij voorstellen?

 

Simpel! Op Meet5 vind je gemengde groepen van vier tot twaalf personen die bij elkaar komen voor een activiteit, bijvoorbeeld een etentje, zonder vooraf lang te chatten. 

 

De sfeer is ontspannen en veilig. Iedere deelnemer leeft er nieuwe, interessante mensen kennen.

 

Het doel is om in de groep mensen te leren kennen, met dezelfde interesses als jij. Of daar een vriendschap, een relatie of helemaal niks uitkomt, daar komen jullie samen wel uit.  

Je kunt in de app zelf activiteiten organiseren. Daarbij kies je zelf wat je gaat doen en welke groep mensen je daarvoor wilt uitnodigen. Anderen kunnen zich dan aanmelden.

Meet5 groepsactiviteit
Meet5-oprichters Lukas Reinhardt & Kai Burghardt

De oprichting van Meet5

Lukas had het idee van Meet5 uit frustratie over andere sociale en dating-apps. Het project heette toen nog Go Crush.

In het voorjaar van 2017 begon hij er samen met Kai serieus aan te werken en na een maand was er een echte startup opgericht met een app die kon worden gedownload.

Intussen is Meet5 in heel Duitsland beschikbaar en zijn er ongelooflijk veel verhalen over leuke avonden, nieuwe vriendschappen en zelfs hier en daar nieuwe relaties en huwelijken! Sinds 2023 is Meet5 ook in het Nederlands beschikbaar.

Waar vind ik meer over de app?

Heb je vragen? Je vindt veel antwoorden in onze online hulp. Daarnaast staan onze blogs ook vol informatie, tips en verhalen. Vind je daar je antwoord niet bij, dan zijn we te bereiken via support@meet5.nl.

bottom of page