top of page
  • Foto van schrijverFrank

Word jij captain in Groningen of Friesland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Groningen en Friesland!


Als je nu meteen zin krijgt om leuke dingen te organiseren en mensen in contact te brengen, zou je zomaar een perfecte captain bij Meet5 kunnen zijn.


Captain worden

Dit is je kans om captain te worden in jouw woonplaats. We zoeken bijvoorbeeld captains in Groningen, Enschede, Leeuwarden, Emmen en Zwolle.


Als Meet5-captain organiseer je regelmatig groepsactiviteiten en blijf je in contact met ons team en de andere captains. Samen bouwen we aan een leuke, actieve community in heel Nederland. en jij bent er bijvoorbeeld voor nieuwe leden in jouw regio in Gelderland of Overijssel. Daarvoor krijg je van ons een gratis Premium-lidmaatschap.


Onze captains vertellen steeds weer dat het zo mooi is om te zien hoe een community groeit in de app. Daar gaan we voor! Als we een goede basis hebben, starten we advertentie-campagnes om nog meer nieuwe leden aan te trekken.


Goed om te weten: als captain heb je geen verplichtingen. De bedoeling is dat je er plezier aan hebt en er graag wat vrije tijd in investeert.


Als je besluit om captain te worden, krijg je van ons direct een Premium-lidmaatschap en kun je je eerste activiteiten organiseren.


Wat zijn eigenlijk captains?

Community-captains zijn bijzonder actieve Meet5-leden in een regio. Ze organiseren iedere maand een paar activiteiten, helpen ons om de community op te bouwen en moedigen andere leden aan om actief te blijven. Dat doen ze in de eerste plaats, omdat ze daar plezier aan hebben. Er is geen druk van ons uit.


Captains houden regelmatig contact met het Meet5-team en zijn een extra verbinding tussen de leden en het team. De captains in een regio werken ook vaak samen en daar ontstaan vaak hele leuke nieuwe vriendschappen.


Het belangrijkste is dat je er zelf zin in hebt. Als captain zijn voelt als een verplichting, dan is er iets misgegaan 😋


Als bedankje voor hun hulp krijgen captains van ons een gratis Premium-lidmaatschap. Vaak sturen we ook nog een paar praktische of leuke dingen op (bijvoorbeeld een t-shirt, een spandoek, picknickdeken, etc.) om tijdens de activiteiten te gebruiken.


Daarnaast geeft het contact met Meet5 en de andere captains je de kans om actief te beïnvloeden hoe we de app verder ontwikkelen.
Recente blogposts

Alles weergeven

Word jij captain in Noord-Holland of Flevoland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Holland en Flevoland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden! Als je n

Help jij Meet5 groeien in het oosten van het land?

Meet5 is er nu ook in het oosten van Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Gelderla

Word jij Meet5-captain in de Randstad?

Meet5 is van start in de Randstad! Voor nieuwe leden is er een vaste maandelijkse activiteit en er staan al veel groepsactiviteiten in de app. We zijn dus klaar voor gezellige drukte in de Randstad. D

Comments


bottom of page