top of page
  • Foto van schrijverLukas

Wat doen Meet5-captains eigenlijk?

Je hebt er vast al wel eens over gelezen bij Meet5: onze captains ⚓ Hier leggen we uit wie we daarmee bedoelen, welke taken captains hebben en hoe je daar als Meet5-lid voordeel van hebt.


Captains beginnen eigenlijk altijd als normale Meet5-leden die heel actief zijn in de community en ons helpen om die community op te bouwen. Als klein bedrijf kunnen we die ondersteuning goed gebruiken! Zeker in regio’s waar we nog niet veel leden hebben, kunnen een paar actieve captains enorm verschil maken. Ze organiseren activiteiten, motiveren andere leden en zijn de steunpilaren van de Meet5-community in hun regio. Captains zijn dus voor ons superbelangrijk 😊


Een captain kent ook de community-regels goed en is aanspreekpunt voor andere leden in de regio. Ze kunnen veel vragen beantwoorden en geven feedback aan ons team door.


En captains blijven natuurlijk, ondanks alles, normale gebruikers van Meet5. Ze organiseren activiteiten en bezoeken activiteiten waar ze zin in hebben. Het plezier in de app mag er niet onder lijden!


Als bedankje voor die ondersteuning krijgen captains gratis een Premium-lidmaatschap en af en toe een klein presentje van Meet5.


Je kunt de captains eenvoudig in de app vinden. Zoek bij Ontdekken naar “Captain”. Dan zie je alle captains in het gebied dat je hebt ingesteld. Vind je nog geen captains? Bedenk dan eens of het misschien iets voor jou zou zijn. We horen graag van je!


🤞🏼 Tip: sla de captains in je regio op als favoriet. Zo zie je aan welke activiteit ze meedoen en kun je ze daar ontmoeten.


Recente blogposts

Alles weergeven

Word jij captain in Noord-Holland of Flevoland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Holland en Flevoland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden! Als je n

Word jij captain in Groningen of Friesland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Groningen en Frie

Help jij Meet5 groeien in het oosten van het land?

Meet5 is er nu ook in het oosten van Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Gelderla

Comentarios


bottom of page