top of page
  • Foto van schrijverFrank

Waarom Premium extra de moeite waard als je veel organiseert 🙏🏼

Premium is de moeite waard. Natuurlijk zeggen wij dat, we bieden het zelf aan. Sterker nog, we denken dat Premium helemaal de moeite waard is als je regelmatig activiteiten organiseert. Mogen we even aan je uitleggen waarom?


Dit zijn de 5 belangrijkste redenen.


1. Privé chatten 💬

Met Premium kun je met iedereen privé chatten, dus ook buiten de groepschat om. Dat is bijvoorbeeld interessant als je leuke mensen tijdens een activiteit ontmoet en het gesprek wilt voortzetten. En wie veel organiseert, ontmoet ook veel leuke mensen!


Privé chatten kan soms ook handig zijn om details met iemand af te spreken zonder de groep lastig te vallen.


2. Ontdek favorieten voor je volgende activiteit 🔎

Met Premium kun je zien welke andere leden jou als favoriet hebben opgeslagen. Dat zijn mensen die zin hebben in groepsactiviteiten waar jij aan meedoet. Misschien spreekt je profiel ze aan, misschien hebben ze je leren kennen bij een andere activiteit. Dat zijn natuurlijk de perfecte mensen om uit te nodigen voor je volgende activiteit.


3. Organiseer activiteiten op uitnodiging 📬

Wie veel organiseert, ontmoet veel nieuwe mensen. Dat is ook de kern van Meet5. Toch wil je soms heel specifiek alleen bepaalde mensen uitnodigen. Bijvoorbeeld de mensen van wie je weet dat ze ook een marathontraining doen. Of die ook fan zijn van een bepaalde band. Of mensen met wie bij eerdere activiteiten veel plezier had.


Met Premium kun je een activiteit organiseren waar een uitnodiging voor nodig is. Die stuur je alleen naar specifieke leden. Alle andere leden kunnen een uitnodiging aanvragen.


4. Help het team achter Meet5 🙏🏼


We draaien er niet omheen. Net als elk ander bedrijf moeten we onze kosten dekken. Er werken intussen dagelijks ruim 30 mensen aan het begeleiden van de community en het verder ontwikkelen van de Meet5-app. Die moeten we kunnen betalen voor hun werk.


We willen dat het mogelijk blijft om gratis deel te nemen, zodat ook mensen met minder inkomen de app kunnen gebruiken. En we hopen dat actieve leden die de mogelijkheid hebben ervoor kiezen om een Premium-lidmaatschap af te sluiten.

5. Gebruik alles wat Meet5 te bieden heeft ⭐

Er zit nog een ander voordeel aan een Premium-lidmaatschap, wat soms over het hoofd wordt gezien. Premium-leden kunnen zich eerder aanmelden voor nieuwe activiteiten. Je hebt dus veel meer kans op een plek bij activiteiten die snel vol zitten.


Je kunt de spookmodus aanzetten. Andere leden zien dan niet dat je hun profiel bezoekt.


Bij het zoeken naar activiteiten kun je filteren op categorie om alleen activiteiten te zien die voor jou interessant zijn.


En, ook handig, je profiel krijgt een gouden achtergrond. Dat is meer dan alleen een mooi kleurtje. Je laat er zo mee zien dat je Premium hebt en dat anderen dus direct met jou kunnen chatten. Privé chatten kan alleen als tenminste één van jullie Premium heeft. Met de gouden achtergrond is duidelijk dat jij bereikbaar bent 😎Klinkt goed?


Dan is dit het perfecte moment om Premium te kiezen. Je weet zelf welk voordeel de doorslag gaf, maar je kunt sowieso van alle voordelen genieten.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page