top of page
  • Foto van schrijverJelle

Een Meet5-activiteit spannend? “De stap zetten is het waard.”

Met de Meet5-app ontmoet je eenvoudig nieuwe mensen in het echt. In Nederland en Vlaanderen deden al 300+ gebruikers aan 5 of meer activiteiten mee, maar meedoen aan je allereerste activiteit is natuurlijk spannend. Dat vond Jelle, Online Marketing Manager bij Meet5, ook. Hij deed mee aan drie activiteiten en deelt zijn ervaring: “De stap tóch zetten is het 100% waard.”


In Duitsland heb ik al vaker meegedaan. Toch voelde ik best wat spanning toen ik naar mijn eerste activiteit afreisde. Wie kom ik tegen, hoe zijn de gesprekken, en is de activiteit leuk?

Zaterdagmiddag 12:00 uur.


Tijd voor een lunch in Rotterdam. Deze activiteit had ik zelf gepland. Al snel kwamen de andere deelnemers binnen, waaronder Meet5-captain Nihal. Met haar had ik tot nu toe alleen getelefoneerd. Leuk om haar in het echt te zien! Twee andere deelnemers waren zo enthousiast over de lunch, dat ze zelf ook meer activiteiten wilden gaan organiseren. Daarna zijn we zelfs nog naar een café gegaan voor een kopje koffie en een cinnamon bun. Zoiets doe je in je eentje toch niet zo makkelijk.


Daarna reisde ik af naar Breda voor een diner samen met 7 andere deelnemers, waaronder Captain Monique en iemand die helemaal vanuit België hiernaartoe was gereisd. Tijdens deze ‘Maandtafel’ genoten we van het eten en spraken we onder anderen over reizen en talen.


Dan de borrel in Tilburg op de Korte Heuvel. Daar ben ik al vaker geweest, maar niet in het café dat werd uitgekozen door de organisator. Een leuke locatie, lekkere biertjes en vooral lange en gezellige gesprekken. Ik had nog langer willen blijven, maar het was tijd om de laatste trein terug naar huis te nemen.


Ik ben aangenaam verrast over hoe gezellig de activiteiten waren. Ik kan me voorstellen dat het van tevoren spannend is om mee te doen, maar de stap toch zetten is het 100% waard. Je bent buiten, doet dingen die je alleen nooit zou doen, en leert leuke mensen kennen. Voor herhaling vatbaar, dus!


Meet5-gebruikers geven gemiddeld 4.71 van de 5 sterren aan een Meet5-activiteit. Waar wacht je nog op? Plan je eigen activiteit en ontmoet nieuwe mensen in het echt!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page