top of page
  • Foto van schrijverFrank

Ervaren leden vertellen over hun eerste groepsactiviteit 🎙️

Bijgewerkt op: 4 aug. 2023

Veel leden zien graag meer nieuwe activiteiten in de app. Toch zet niet iedereen de stap om zelf iets te organiseren. En het is zo makkelijk! Echt! 😉

Ervaringen van Meert5-gebruikers over de groepsactiviteiten

Als steuntje in de rug geven we vandaag het woord aan twee ervaren leden. Sabine en Thomas zijn captains bij Meet5 en vertellen waarom ze zo graag zelf activiteiten organiseren 🎙️Waarom organiseren graag zelf activiteit?


Sabine: Als ik naar een festival wil gaan, maar liever niet alleen, maak ik bij Meet5 een nieuwe activiteit aan en zoek daar mensen die mee willen komen.


Thomas: Bij mijn eigen activiteiten kan ik mijn eigen interesses volgen. Ik kies een restaurant of een activiteit waar ik zin in heb en ik kan ook grotendeels zelf bepalen wie er mee gaat.


Welke tips kun je nieuwe leden geven voor hun eigen activiteiten?Sabine: Als je twijfelt of er wel iemand naar je activiteit toe komt, kies dan voor een groepsdiner in een restaurant. Samen eten kan altijd. Na je eerste activiteit heb je er vanzelf meer vertrouwen in!


Thomas: Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat er gratis, of tenminste betaalbare, parkeergelegenheid in de buurt is en dat een locatie ook met het ov goed bereikbaar is. Is een trefpunt wat verder buiten de stad, dan kijk ik in de groepschat of er mensen mee willen rijden.


Als je iets actiefs gaat doen, zoals een wandeling, vind ik het belangrijk om aan te geven hoe lang we onderweg zijn of hoeveel kilometer het zijn. Dan kan iedereen zelf inschatten of ze dat fysiek aankunnen.Waarom is onzekerheid bij eigen activiteiten niet nodig?


Sabine: Alle activiteiten zijn leuk om te doen en je komt er leuke mensen tegen. Iedereen hoort erbij. Met Meet5 ben je nooit alleen.


Thomas: Angst is echt niet nodig. Al mijn activiteiten, als deelnemer of als organisator, waren altijd leuk. Er waren interessante mensen en daaruit zijn intussen ook nieuwe vriendschappen ontstaan.


En daarbij, wat kan er misgaan? Zelfs als helemaal niemand zich zou aanmelden, dan kun je de activiteit verwijderen. Meestal krijg je best een groep bij elkaar en loopt het allemaal vanzelf.In onze online hulp leggen we stap voor stap uit hoe je een activiteit organiseert. Ben je nog op zoek naar iets leuks om te doen, dan hebben we ideeën voor activiteiten klaarstaan. 😊


Recente blogposts

Alles weergeven

Word jij captain in Noord-Holland of Flevoland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Holland en Flevoland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden! Als je n

Word jij captain in Groningen of Friesland?

Meet5 is er nu ook in Noord-Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Groningen en Frie

Help jij Meet5 groeien in het oosten van het land?

Meet5 is er nu ook in het oosten van Nederland. Vanaf nu is er een vaste maandelijkse activiteit en je vindt nu steeds meer groepsactiviteiten in de app. Laat het maar gezellig druk worden in Gelderla

תגובות


bottom of page