top of page
  • Foto van schrijverFrank

Zomerse groepactiviteiten aan of in het water met Meet5 ☀️

Zomertijd is watertijd! Bij stralend blauwe lucht is er niks beters dan zwembad, zee en meer. Maar, je hebt nog meer mogelijkheden. Hier zijn 6 wateractiviteiten om samen uit te proberen.


💧 Waterfietsen

Trommel een paar Meet5-leden op en huur waterfietsen voor een ontspannen avontuur op het water. Werkt prima op rustige meertjes, rivieren of stadsgrachten en je kunt als groep lekker je eigen tempo bepalen. Denk wel aan zonnebrandcreme!


💧 Stand-up-Paddling

Rechtop staand op een soort surfboard gebruik je een lange peddel om vooruit te komen. Dat is stand up paddling. En ja, je valt eerst een paar keer in het water. Gebeurt iedereen. Dan vind je je evenwicht en merk je dat je steeds makkelijker vooruit komt. Het mooie van zo’n bord is ook dat je onderweg makkelijk even pauze kunt houden. Borden bij elkaar, voetjes in het water laten bungelen en genieten van de natuur en de groep leuke mensen om je heen.


💧 Kanoën of kajakken

In alle rust een mooie route door de natuur peddelen met af en toe een pauze op of aan het water. Dat klinkt toch als een perfecte zomerdag? Bij Meet5 vind je een groep mensen die mee willen. Neem een waterdichte tas mee voor wat reservekleren en kijk of je de tocht bij een terras kunt laten eindigen om samen nog iets te drinken.


💧 Rondvaart

Rondvaartboten vind je niet alleen voor toeristen in de grote steden. Ook kleinere plaatsen aan het water bieden fijne boottochten aan door stad of natuur. Zo zie je je eigen woonplaats uit een heel andere hoek en vaak leer je ook meer over de geschiedenis. Nog een voordeel: je hoeft niet zelf te peddelen, dus spierpijn achteraf is geen gevaar.


💧 Waterskiën

Je hoeft het niet meteen te kunnen. Samen oefenen, tips uitwisselen en iets nieuws beleven is ook al heel leuk. Waterskiën is voor de meeste mensen nieuw, en ook best eens interessant! Ga met een groepje naar het dichtstbijzijnde waterpark en probeer het samen. Na afloop kun je met de groep over het water kijken en ervaringen uitwisselen.


💧 Picknick aan het water

Zo simpel dat je er bijna niet meer aan denkt. Maar, hoe vaak ga je nou echt picknicken aan het water? Het is een perfecte laagdrempelige activiteit om bij Meet5 nieuwe mensen te ontmoeten: iedereen neemt iets te eten of drinken mee en het trefpunt is een parkvijver, meertje of duinpan in de buurt. Simpel te plannen en als het gezellig is, kun je tijdens de picknick verdere plannen maken. Zomer op een plek met water betekent meestal dat er ijs in de buurt is als toetje…


Heb je er al zin in? Plan vandaag nog je eigen wateractiviteit en maak er een spetterende zomer van! 🌊

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page