top of page
  • Foto van schrijverJelle

Waarom je in mei mee moet doen aan een activiteit

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

Maak van mei jouw maand waarin je veel nieuwe mensen ontmoet en neem deel aan een activiteit. Wij vroegen Meet5-gebruikers waarom Meet5-activiteiten zo leuk zijn en dagen je uit om mee te doen aan een activiteit in mei.
De eerste keer

Meedoen aan je allereerste activiteit — het blijft spannend. Je komt namelijk mensen tegen die je nog nooit hebt ontmoet. Maar maak je geen zorgen: Meet5-leden geven activiteiten gemiddeld 4.7 van de 5 sterren. De kans is dus groot dat je eerste activiteit leuk wordt.


Dat was bij Gé ook zo: "De allereerste Meet5-ervaring was ook de leukste. Dit was omdat het nieuw was, maar ook omdat ik direct leuke mensen heb ontmoet!" Soortgelijke verhalen krijgen wij vaak te horen van andere Meet5’ers.


Wandelingen 🚶‍♂️

Wandelingen worden vaak erg goed ontvangen, zo vertelt Dora: "Je kan met mensen wandelen en gezellig kletsen zonder verplichting van relatie te houden. Algemeen merk ik dat iedereen een verhaal van hun leven heeft, wat de meeste mensen graag willen delen."


Een andere gebruiker vult aan: "Na afloop kun je ook bij een restaurant gezellig nagenieten." De wandelingen bieden de perfecte manier om actief bezig te zijn en nieuwe mensen te leren kennen!


Je hobby samen uitoefenen

Inmiddels komt het grootste gedeelte van de activiteiten van andere Meet5'ers af. Deze activiteiten worden zelfs nog beter beoordeeld dan die van het Meet5-team. “Bijna alle activiteiten samen zijn leuker dan alleen,” vertelt Captain Judith.


Zo kun je je wekelijkse bezigheden ook samen met anderen doen. Denk aan een rondje wandelen, de hond uitlaten, ergens koffie drinken, of shoppen.


Welke eerste activiteiten worden als beste ervaren?

  • Activiteiten van gebruikers doen het beter dan activiteiten van het Meet5-team

  • Captains zijn ervaren gebruikers en organiseren 2 tot 3 keer per maand ontzettend creatieve activiteiten.

  • Bij Maandtafels reserveren ons team en onze gastheren/-vrouwen tafeltjes bij een restaurant. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden voor de activiteit. Vervolgens eet je lekker bij een restaurant en ontmoet je 5 andere Meet5'ers.


Makkelijker meedoen met Premium

Met een Premium-lidmaatschap wordt het meedoen aan activiteiten nóg makkelijker. Je kunt onder andere genieten van deze voordelen:

- Aanmelden voor de leukste activiteiten zonder wachttijd.

- Privé chatten.

- Activiteiten op categorie filteren.

- Ontdekken wie jou als vriend heeft toegevoegd.

- Eindelijk zien wie jouw profiel heeft bekeken.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page