top of page
  • Foto van schrijverJelle

Van een sprong in het diepe naar nieuwe vriendschappen: de kracht van Meet5

Vind je het spannend om mee te doen aan een Meet5-activiteit? Je bent niet de enige. Je moet voor je gevoel een drempel over. En toch hebben duizenden Meet5-gebruikers hun eerste stap al gezet. Het resultaat? Geslaagde activiteiten, vele ontmoetingen en nieuwe vriendschappen.

Lees snel verder voor een aantal succesverhalen van onze gebruikers!
Een Sprong in het Diepe

✨"Voor het eerst naar een activiteit gegaan, super opgevangen omdat ik het spannend vond. Het was supergezellig. Een hele leuke avond gehad. Echt top."✨


Het is normaal om nerveus te zijn als je nieuwe mensen gaat ontmoeten, maar juist die stap buiten je comfortzone kan leiden tot de meest waardevolle ervaringen. En je wordt zeker goed opgevangen door andere deelnemers: vele van hen hebben al ervaring en helpen je graag op weg.


Wist je trouwens dat de Meet5-activiteiten gemiddeld met een 4.7 van de 5 sterren beoordeeld worden?


Een Stap in de Natuur🌻

✨"Fijne wandeling, het was heel gezellig. Wij waren met zijn drieën en ook nog mooi weer. Ik zou het iedereen aanraden. Fijn om nieuwe mensen te leren kennen."✨


Samen wandelen in de natuur met gelijkgestemden is een eenvoudige maar krachtige manier om een band te vormen – en ook nog eens gezond! Tijdens de wandeling heb je genoeg tijd om met alle deelnemers te genieten van het weer, de natuur, en diepgaande gesprekken.


Van Diner 🍽️ tot Bioscoop 🎥

✨"Etentje met film erna. Lekker eten, mooie film en heel leuk gezelschap."✨


Vaak gaat het bij Meet5 niet alleen om de activiteit zelf, maar ook om de gehele ervaring tijdens de activiteit. Het is een hele happening. Eén activiteit leidt vaak tot plannen voor nieuwe activiteiten — of zelfs nieuwe spontane ideeën op de dag zelf.  


Een Nieuwe Kring van Vrienden

✨"Het is gewoon leuk om via activiteiten nieuwe mensen te leren kennen en een nieuwe vriendenkring uit te bouwen."✨


Je komt zoveel mensen tegen, deelt zoveel interesses en doet zoveel leuke dingen samen. Zo ontstaan er via Meet5 vele vriendschappen (en soms nog iets meer dan vriendschappen alleen).


Zet je eerste stap

Het allerleukste aan Meet5 is dat je jouw hobby’s samen met anderen kunt doen. Doe je mee aan de activiteit, is je dag vaak al geslaagd: je doet iets wat je leuk — samen met anderen. En vaak ontstaan er op de dag zelf genoeg ideeën voor vervolgactiviteiten en worden er nieuwe vriendschappen gesloten.


Mocht je dus nog nooit meegedaan hebben aan een Meet5-activiteit: neem die stap. Het is het helemaal waard.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page