top of page
  • Foto van schrijverJelle

Meet5-update april

Bijgewerkt op: 8 mei

Meet5’ers opgelet – er komt een nieuwe update aan! We hebben naar jullie feedback geluisterd en zijn klaar voor de warme maanden. De verbeteringen moeten voor een aangenamere, veiligere en eerlijkere Meet5-ervaring zorgen.


De 3 belangrijkste verbeteringen

1 - Een veiligere Community met E-mailbevestiging 📧.


Vanaf nu moeten nieuwe Meet5-gebruikers hun e-mail bevestigen, voordat ze hun aanmelding afronden. Dit zorgt voor een veiliger Meet5-platform.


2 - Het tegengaan van activiteit-hoppers.


Wat zijn activiteit-hoppers? Dit zijn gebruikers die spontaan van de ene naar de activiteit springen. Ze verlaten bijvoorbeeld kortstondig de ene activiteit, om vervolgens mee te doen aan een andere activiteit op dezelfde dag.


Activiteit-hoppers worden nu door ons systeem herkend. Ze kunnen zich - na het verlaten van een activiteit - voor een bepaalde periode (4 uur) niet meer voor activiteiten die rondom hetzelfde tijdstip plaatsvinden (+/- 2 uur) aanmelden.


Het aanmelden voor een activiteit wordt daarmee meer bindend. Als je je namelijk ergens voor aanmeldt, wordt ook van je verwacht dat je komt.


Voorbeeld Je hebt je voor 31 december om 18 uur voor een activiteit aangemeld, maar je meldt je toch spontaan af. Je kunt je in de dan komende 4 uur niet voor activiteiten aanmelden die op 31 december tussen 16 uur en 20 uur starten.

 

3 - Geen onnodig bezette plaatsen meer door nieuwe deelnameregels.


Gebruikers kunnen zich niet voor twee of meer activiteiten die op hetzelfde tijdstip plaatsvinden, aanmelden, zodat een groot aantal plaatsen niet onnodig geblokkeerd of gereserveerd blijven.

 

Verdere aanpassingen in de Meet5-app

  • Toestemming informatie voor marketing-doeleinden: Wanneer er toestemming wordt gegeven door gebruikers, kunnen we nieuwe gebruikers effectiever met reclame bereiken en van Meet5 overtuigen. Zo stijgt het aantal deelnemers en activiteiten bij jullie in de buurt en dus ook de gebruikerservaring. Jullie privacy en gegevens staan bij ons natuurlijk op nummer 1.

  • Tonen leeftijd in profiel: Hoe lang de naam van een gebruiker ook is, de leeftijd wordt voortaan altijd in het profiel getoond.

  • Gebruik van templates: Vanaf nu kunnen jullie je eigen activiteit altijd kopiëren, ook wanneer je de mogelijkheid om de activiteit door anderen te laten kopiëren hebt uitgeschakeld. We zullen hier later nog een FAQ-bijdrage over schrijven.       

Hopelijk zorgen deze veranderingen voor een betere Meet5-ervaring en nog leukere activiteiten. Wij verwelkomen feedback altijd met open armen. Verbetersuggesties kun je daarom altijd sturen naar support@meet5.nl. Heel veel Meet5-plezier!  

Team Meet5

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page