top of page
  • Foto van schrijverFrank

Meet5 tegen de Valentijnsblues

Is Valentijnsdag niet jouw dag? Geen probleem, want Meet5 viert de anti-Valentijnsdag met jou! Ontdek hier waarom je de eredag van de singles zeker met Meet5 moet doorbrengen 😄


Ontelbare mensen hebben elkaar al ontmoet via Meet5 en vele vriendschappen zijn ontstaan. Daarom is het tijd voor jou om een activiteit bij te wonen en de tijd te gebruiken om het huis uit te gaan en te socializen.


We hebben een aantal ideeën voor je 👇🏽


Een culinaire ontdekkingsreis: Of het nu gaat om een restaurantbezoek, een kookcursus of een culinair marktbezoek, samen smullen brengt je altijd in een goed humeur!


Sportieve activiteiten: Organiseer een sportieve Meet5-activiteit, of het nu gaat om een rondje joggen, een yogales in het park of een gezamenlijke wandeling.


Kunst en cultuur avond: Wat dacht je van een cultureel evenement, een bezoek aan een museum, een concert, theater of kunsttentoonstelling? Geniet samen van kunst en cultuur!


Organiseer een spelletjesavond: Spreek af met andere Meet5 gebruikers voor een gezellige spelletjesavond. Of het nu gaat om bordspellen, kaartspellen of online spellen - samen lachen en spelen schept een band.


We hebben al gezien dat mensen samen op vakantie gaan of een stedentrip maken: er zijn echt geen grenzen aan je mogelijkheden op Meet5. Dus kijk gewoon op de app voor een geschikte ontmoeting bij jou in de buurt en dan hoef je alleen nog maar mee te doen en plezier te hebben 🎉


We willen vandaag iets speciaals voor je doen en hebben een verrassing voor je! 🎉


Met de kortingscode "vriendschap”

kun je nu € 14,02 besparen op je Premium lidmaatschap

alleen in onze webshop 👇
We wensen je veel plezier met het besparen van geld en nog veel meer activiteiten!


Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page