top of page
  • Foto van schrijverJelle

Leuke lente-activiteiten om samen te doen

Het zonnige weer komt eraan! Eindelijk kunnen we weer vaker buiten elkaar ontmoeten tijdens leuke Meet5-activiteiten. Wij hebben een aantal ideeën voor activiteiten die je zelf in de Meet5-app kunt zetten
Picknicken 🧺🥪 

Het warme zonnetje in je gezicht, zittend op een kleedje of picknicktafel met een lekker hapje en drankje in je hand, luisterend naar leuke gesprekken van nieuwe mensen. Dé ingrediënten voor een geslaagde picknickmiddag.


Picknicks zijn laagdrempelig, goedkoop en kunnen overal gehouden worden - in het park, het bos, aan het meer of toch op het strand? De keuze is aan jou!


Fotowandelingen 📸

Voor de hobbyfotografen is de lente ook een mooie tijd van het jaar. Denk aan bloeiende bloemen, lammetjes, mooie luchtverschijningen, en nog veel meer! Hoe leuk is het dan om samen met andere fotografen op pad te gaan?


Drankje doen op een terrasje 🍹 

Drankje, bittergarnituurtje, en een zonnetje. Wat hebben we hier naar uitgekeken! We kunnen binnenkort weer lekker kletsen op het terras. Het leuke aan deze activiteit is dat je deze goed kunt combineren met een stadswandeling of marktbezoek.


Plan je eigen lente-activiteit in📅

Je hebt vast en zeker nog betere ideeën voor lente-activiteiten. Waar wacht je op? Zet je idee om tot werkelijkheid en plan je activiteit in de Meet5-app. Hier vind je een uitgebreid stappenplan voor jouw eerste eigen activiteit.We kunnen niet wachten om jouw activiteit in de app te zien. Heel veel plezier!


Met het vooruitzicht op een mooie lente willen we jullie iets geven. Daarom ontvang je tot 7 april 2024 12% korting op een Premium-lidmaatschap van 12 maanden met de kortingscode 'Pasen24.'Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


egbert
04 abr

Ik.hen gisteren een jaarabonnement afgesloten maar heb het aanbod met de kortingscode gemist. Kan ik die korting alsnog krijgen?

Me gusta
bottom of page