top of page
  • Foto van schrijverJelle

Genieten van de zomer met Meet5

Na de bewolkte en regenachtige lente kijken we weer uit naar een zonnige zomer vol met leuke activiteiten! Om jou alvast in het zomergevoel te brengen hebben wij een aantal leuke Meet5-activiteit ideeën op een rijtje gezet!
Varen 🛥️

Dobberend op het water met een drankje in de hand, een lekker hapje erbij en goed gezelschap om je heen. Huur een bootje en verken je stad of de natuur vanuit een geheel nieuw perspectief. Het rustgevende ritme van het water, gecombineerd met de gezelligheid van vrienden of nieuwe gezichten, maakt dit tot een geweldige ervaring.


Barbecue 🍖🥬

Grill gezellig stukjes vlees en groente op de barbecue. Dit is niet alleen een heerlijke manier om te genieten van een maaltijd, maar ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Terwijl je samen rond de grill staat, kun je tips en trucs uitwisselen, nieuwe recepten ontdekken en proeven wat anderen hebben meegenomen.


Festivals 💃

Bekijk in jouw regio waar de leukste festivals plaatsvinden en geniet samen met andere Meet5’ers van leuke muziek en lekkere hapjes en drankjes.


Buiten sporten ⚽

Ga met een groep nieuwe mensen een teamsport doen en ontdek hoe leuk en sportief het kan zijn om elkaar op een andere manier te leren kennen. Organiseer een voetbal-, basketbal-, volleybal- of jeu de boules-wedstrijd en geniet samen van de actie en het plezier.


Wat als je na al die buiten activiteiten wat verkoeling wilt opzoeken? Dat kun je doen met de volgende leuke activiteiten:


Museum 🏛️

Koel af, snuif cultuur op en bezoek een museum! Er zijn bij jou in de buurt vast museums die je nog niet bezocht hebt of die je nog een keer wilt bezoeken. En kijk zeker of er nog leuke tentoonstellingen in de buurt zijn!


Of je nu houdt van kunst, geschiedenis, wetenschap of cultuur, een museum biedt een rustige en inspirerende omgeving om te leren en te ontdekken.


Bowlen 🎳

Of je nu een goede bowler bent of niet, het is altijd gezellig om met een groep vol nieuwe mensen een leuke indoor activiteit te doen. Combineer het bowlen lekker met een borrel en maak er samen een gezellige avond van!  

 

Samen indoor shoppen 👜

Heb je nog iets nodig of ben je nog op zoek naar iets speciaals? Maak er een leuk uitje van en ga samen met een groep nieuwe mensen shoppen. Of je nu kleding, accessoires, boeken of iets anders zoekt, het plezier van winkelen en het uitwisselen van stijltips en ideeën maakt het tot een gezellige en verbindende activiteit. Bovendien kun je altijd het shoppen combineren met een spontaan koffie-of lunch momentje.


Maak je eigen activiteit aan

Genoeg mogelijkheden dus om samen met andere Meet5’ers van de zomer te genieten. En je hebt vast nog genoeg andere leuke ideeën. Dus wat houdt jou nog tegen? Plan snel je eigen Meet5-activiteit via de app en geniet samen met nieuwe vrienden van de zomer! 🥂


 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page