top of page

Groepsactiviteiten in Utrecht

Meld je in de Meet5-app aan voor groepsactiviteiten in Utrecht en leer nieuwe mensen kennen.

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Nieuwe mensen leren kennen kan hartstikke simpel zijn! Bij Meet5 vind je groepsactiviteiten door heel Nederland. Kies Utrecht als regio en meld je aan voor activiteiten in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vleuten, Maarssen, De Bilt en Zeist.

Je gaat met een groep nieuwe mensen iets leuks doen. In de groep komen de gesprekken vanzelf op gang en beleven jullie samen nieuwe avonturen. Je kunt de app gratis downloaden en je aanmelden voor activiteiten.

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Utrecht

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Miranda

“Ik woon nog maar net in Utrecht en heb via Meet5 in korte tijd zoveel leuke mensen leren kennen!”

Miranda, 49

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsactiviteit in Utrechtse natuur

Buiten

Een herfstwandeling in Amelisweerd, samen een rondje Singel of een mooie fietstocht naar Zeist en Bunnik. Of eindelijk weer eens de Dom beklimmen?

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Haal verse stroopwafels op de markt, drink een biertje op de Neude of banjer met een Broodje Mario langs de grachten. Een picknick in het park is ook gezellig.

Visitor to a museum

Cultuur

Bezoek eindelijk eens het Nijntje Museum, bekijk een voorstelling in de Stadsschouwburg of ga met een groep naar de Culturele Zondag.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Bandjes kijken in DB’s of Ekko, dansen bij de Helling of samen een cursus bezoeken. Wat dacht je van salsa dansen of gitaar leren spelen?

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Ga naar het Uitfeest, ga met je rubberboot naar Dobberen & Slobberen of bezoek het Bevrijdingsfestival. Je kunt natuurlijk rustig over de bloemenmarkt lopen.

y DSC08514.jpg

Sport

Samen naar de Galgenwaard, bootcamp in het Griftpark of kanoën op de Kromme Rijn. Met de frisbee naar het Julianapark is ook een optie. Of bowlen, bij slecht weer.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Utrecht en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Utrecht? Ja! En dat worden er steeds meer. Utrecht is een van de snelst groeiende steden in de Nederlandse Meet5-community. Er worden veel activiteiten georganiseerd en die worden ook goed bezocht. Je komt dus in een warm bad terecht!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. In Utrecht is er ook Meet5-captain Sascha: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page