top of page

Groepsactiviteit Enschede

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Enschede? Die vind je bij Meet5. Meld je aan en leer nieuwe mensen kennen!

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

In de groep komt het gesprek altijd goed op gang en leer je ontspannen nieuwe mensen kennen. Dus meld je bij Meet5 aan voor groepsactiviteiten in Enschede!

Download de app, maak een profiel en je kunt meteen meedoen aan groepsactiviteiten in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Deurningen en Borne!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Enschede

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Sonja

"Prettig om op zo'n ochtendje nieuwe mensen te leren kennen die toevallig allemaal uit Enschede kwamen!"

Sonja, 48

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsactiviteit in de natuur in Enschede

Buiten

Ga samen de paden op bij vliegveld Twenthe, maak een herfstwandeling in de Wildernis of ga picnicken in het Volkspark. Of ga flamingo's spotten in Aamsveen.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Ga met je groep ijs eten bij de Pinguïn, pak een terrasje op de Oude Markt of drink een kop koffie na een wandeling. Of onderzoek samen wat er voor lekkers is op Proef-Eet.

Visitor to a museum

Cultuur

Bekijk samen een voorstelling in het Wilminktheater, verken het Roombeek Cultuurpark of laat je verrassen in de Spacebar. Je kunt ook met z'n allen op de fiets stappen en street art ontdekken.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Ga same naar Café Rocks, Metropool of het Muziekcentrum. En wat is er leuker dan dansen bij Jansen en Janssen of het VRIJ festival?

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Laat je als groep verrassen tijdens Gogbot, ga lekker muziek luisteren tijdens Grolsch Summer Sounds of blijf maar omhoog kijken bij Twente Ballooning.

y DSC08514.jpg

Sport

Je kunt met een groep gaan hardlopen bij Het Rutbeek of samen trainen voor de Singelloop. Het klimbos geeft ook goede gespreksstof. Wil je het wat rustiger dan zijn bowlen of biljarten perfect.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Enschede en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Enschede? Ja! In Enschede zijn veel gezellige activiteiten, die ook goed bezocht worden. Een enkele keer gaat er ook een Meet5-groep over de grens in Duitsland kijken. Er is dus volop gelegenheid om leuke nieuwe mensen tegen te komen!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. En dan is er ook nog captain Marco in Oldenzaal: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page