top of page

Uitjes Eindhoven

Uitjes in Eindhoven met nieuwe mensen? Daar is de Meet5-app voor. Meld je aan en kies waar je aan mee wilt doen!

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Een uitje in Eindhoven is leuker met andere mensen. Die mensen vind je via de Meet5-app. En niet alleen in Eindhoven, maar ook in Best, Nuenen, Geldrop, Waalre, Veldhoven, Helmond en Valkenswaard.

Daar hoef je weinig voor te doen. Download de gratis app en maak een profiel. Je kunt je dan meteen aanmelden voor uitjes die in Eindhoven en omgeving gepland staan. Of zelf iets organiseren natuurlijk!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Eindhoven

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Nancy

"Via Meet5 heb ik leuke mensen ontmoet. We hebben gelijk na deze fantastische wandelroute een nieuwe wandeling in Eckart georganiseerd."

Nancy, 55

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsuitje in de natuur in Eindhoven

Buiten

Je kunt een rondje lopen in Stadswandelpark of bij Meerland. 's Avonds het Van Gogh Roosegaarde fietspad fietsen is natuurlijk ook leuk. Of met de kano de Dommel in?

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Ga samen wat drinken op het Stratumseind, drink een kop koffie na een wandeling in het park of pak een terrasje op de Markt. En als iemand ze nog niet kent, eet samen worstenbroodjes van Houben.

Visitor to a museum

Cultuur

Misschien willen jullie moderne kunst verkennen in het Van Abbemuseum of naar een voorstelling in het Parktheater. Of laat je verrassen door het aanbod van LAB-1.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Een concert in de Effenaar of in het Muziekgebouw is perfect als groepsactiviteit. Je kunt ook lekker gaan dansen in de Vooruitgang of bandjes kijken bij café Altstadt.

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Ga met je oranje, blauw, oranje groep op pad in Lampegat. Je kunt het natuurlijk ook rustiger aan doen en samen naar de Lichtjesroute of de Dutch Design Week gaan.

y DSC08514.jpg

Sport

Natuurlijk kun je samen naar PSV. Als dat je te druk is, is een rondje hardlopen als groep ook niet verkeerd, bij de Dommel bijvoorbeeld of de Karpendonkse plas.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Eindhoven en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Eindhoven? Ja! Je weet zelf ook al dat Eindhoven gezellig is en dat zie je in de activiteiten terug. Die worden goed bezocht en we kregen veel positieve reacties. Niet alleenuit Eindhoven zelf, maar ook uit andere plaatsen in de regio. Je komt dus in een warm bad terecht!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. En dan zijn er ook nog captains Wendy en Iris. Dat zijn vrijwilligers die de app goed kennen en regelmatig activiteiten organiseren.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page