top of page

Activiteit Den Haag

Bij wat voor activiteit wil jij in Den Haag nieuwe mensen leren kennen? In de Meet5-app heb je het voor het kiezen!

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Via Meet5 leer je nieuwe mensen kennen in Den Haag en omgeving om samen aan activiteiten mee te doen. Ineens heb je altijd iets te doen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Delft, Nootdorp, Leidschendam en Wateringen!

De stappen zijn simpel: download de app en maak een profiel. Dan kun je zelf iets organiseren of aan activiteiten van anderen meedoen. Samen onderweg zijn is nu eenmaal leuker en in de groep loopt het gesprek vanzelf.

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Den Haag

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Lisette

"Leuke strandwandeling gemaakt bij Kijkduin, met daarna nog een kop koffie. Ik kijk al uit naar de volgende activiteit!"

Lisette, 54

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsactiviteit in de natuur in Den Haag

Buiten

Maak een wandeling in het Westbroekpark op Scheveningen, ga weer eens naar de Japanse tuin op Clingendael of verken samen een leuke wijk die jullie nog niet goed kennen.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Vergelijk als groep het ijs van Marinello en Florencia, pak een terrasje op de Grote Markt of drink koffie na een strandwandeling. Je kunt ook samen eten op het Plein of de Tong Tong Fair.

Visitor to a museum

Cultuur

Een voorstelling in de Schouwburg, Museum Beeld en Geluid verkennen of kunst kijken bij KM21. Het Milan Summer Festival levert ook goede gesprekken op.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Ga met nieuwe mensen naar een concert in het PAARD of lekker samen dansen bij Millers, Rootz of Klub Dansant. Samen naar Sniester is natuurlijk ook fantastisch!

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Volg samen de verhalen tijdens Winternachten, bezoek het Zeeheldenfestival of ga ontspannen naar Jazz in de Gracht. En als groep de Haagse markt over blijft ook altijd leuk!

y DSC08514.jpg

Sport

Spreek af voor een rondje hardlopen in Madestein, loop als groep de Puinduinrun of bezoek een wedstrijd in het ADO Den Haag Stadion. Samen suppen kan natuurlijk ook.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Den Haag en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Den Haag? Ja! En dat worden er steeds meer. In een grote stad als Den Haag komen ook regelmatig mensen uit de omgeving naar de activiteiten. Het is dus hartstikke gezellig!!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. En dan is er ook nog captain Narges in Delfgauw: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page