top of page

Activiteit Den Bosch

Zoek je naar een leuke activiteit in Den Bosch met nieuwe mensen? Download de Meet5-app en kies waar je aan mee wilt doen!

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Er zijn zoveel leuke activiteiten in Den Bosch. Bij Meet5 vind je nieuwe mensen om samen aan die activiteiten mee te doen. Het is simpel: download de app, maak een profiel en kies wat je wilt gaan doen.

In en rondom Den Bosch gaan Meet5-leden regelmatig samen op stap. Voor je het weet heb je nieuwe contacten in Den Bosch, Kerkdriel, Vught, Hedel, Vlijmen, Heusden en Rosmalen!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Den Bosch

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Ingrid

"Het blijkt een toffe manier te zijn om leuke dingen te doen met een groepje mensen die je op dat moment ongedwongen leert kennen."

Ingrid, 59

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsactiviteit in de natuur in Den Bosch

Buiten

Loop samen door het van Zwietenpark, maak een lange wandeling bij de Oosterplas of ga lekker uitwaaien bij het Engelenmeer. En is een fijn terras niet ook een perfect als buitenactiviteit?

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Pak een biertje op de Parade, ga picknicken bij de Ijzeren Vrouw of leer samen iets nieuws koken. Je kunt ook samen een festival als Gezellige Zaken bezoeken.

Visitor to a museum

Cultuur

Verken het Museumkwartier, kijk wat er te doen is in de Verkadefabriek of het theater aan de Parade. Of ga met nieuwe mensen naar het Design Museum.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Ga naar een concert in Willem Twee of maak er een feest van in de Brabanthallen. Je kunt ook altijd met een groep gaan dansen in café Reinders, Roels of Lalalaa!

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Luister ontspannen muziek tijdens Jazz in Duketown of bekijk een voorstelling tijdens festival Cement. Je kunt natuurlijk ook als groep Oeteldonk onveilig gaan maken.

y DSC08514.jpg

Sport

Bekijk samen een wedstrijd in de Vliert, ga hardlopen bij de Noorderplas of doe samen yogasessie. Als groep sups huren is natuurlijk ook altijd leuk!

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Den Bosch en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Den Bosch? Ja! En dat worden er steeds meer. Er zijn veel gezellige activiteiten in Den Bosch die ook goed bezocht worden. Er zijn dus volop leuke mensen om te ontmoeten!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. In Den Bosch is er ook Meet5-captain Judith: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page