top of page

Activiteit Breda

Op zoek naar een leuke activiteit in Breda? Bij Meet5 heb je de groepsactiviteiten voor het kiezen. Meld je aan!

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Meet5-leden organiseren regelmatig leuke activiteiten in Breda en omstreken. Daar leer je nieuwe mensen kennen beleef je nieuwe avonturen.

Dus maak een profiel aan en ga met anderen op stap in Breda, Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Sevenbergen, Rijen en Hoeven!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Breda

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Edith

"Ik ben er persoonlijk erg blij mee, deze app. In 2 afspraken heb ik al 3 nieuwe vriendinnen in Breda gemaakt. Top!"

Edith, 57

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsactiviteit in de natuur in Breda

Buiten

Maak een mooie herfstwandeling in het Mastbos, fiets door de Mark of ga met z'n allen picknicken in het Brabantspark. Je kunt natuurlijk lekker in de zon gaan liggen bij Belcrum Beach.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Pak samen een terrasje op de Grote Markt, ga koffie drinken of organiseer een picknick in het park. Je kunt ook een kookcursus doen of borrelen op de Havermarkt.

Visitor to a museum

Cultuur

Loop langs de muurschilderingen van de Blind Walls Gallery, kijk wat er gebeurt bij Stek of beleef samen iets nieuws bij de Avenue.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Je kunt samen naar een concert in MEZZ, een musical bekijken in het Chassé Theater of lekker gaan dansen in de Graanbeurs. Of ontdek nieuw talent tijdens Bühne Live.

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Natuurlijk kun je met groep in het rood en oranje Kielegat onveilig maken, maar het Jazz Festival is ook een mooie gelegenheid voor een groepsactiviteit.

y DSC08514.jpg

Sport

Train samen voor de Singelloop, ga naar NAC kijken of loop een rondje door de Haagse Beemden. Of hou je evenwicht bij het stand up paddlen.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Breda en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Breda? Ja! Breda is hartstikke gezellig, ook in de Meet5-app. Er worden veel activiteiten georganiseerd en die worden ook goed bezocht. Je komt er al snel een heleboel leuke mensen tegen!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. In Breda is er ook Meet5-captain Barbara: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page