top of page

Uitjes Arnhem

Er staan heel veel uitjes in Arnhem voor je klaar. Download de app, meld je aan en ga eropuit met nieuwe mensen.

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Arnhem en omgeving zit vol met leuke mensen. Gezamenlijke uitjes zijn perfect om ze allemaal te leren kennen. Download Meet5 en meld je aan voor uitjes waar jij zin in hebt.

Meld je aan en ga met andere Meet5-leden op avontuur in Arnhem, Duiven, Rheden, Angeren, Huissen, Wolfheze, Doorwerth, Oosterbeek, Driel, Elst en Westervoort!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit in Arnhem

Voor nieuwe Meet5-leden is er elke maand een vaste activiteit. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat.

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Annemieke

"Ben net nieuw maar bij de eerste activiteit in Sonsbeek was het al onwijs gezellig. Ik heb alweer zin in een volgende activiteit!"

Annemieke, 62

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsuitje in Arnhemse natuur

Buiten

Drink na een wandeling wat bij de witte Stadsvilla in park Sonsbeek, fiets met een groep door Presikhaaf, of ga maak een mooie herfstwandeling door Angerenstein.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Ga samen naar Tip Top voor een broodje Donald Duck, ga wat eten aan de Rijnkade, pak een terrasje op de Korenmarkt. Of anders ga je naar de markt of doe je een kookcursus.

Visitor to a museum

Cultuur

Bezoek een voorstelling in het Stadstheater, ga er met popcorn eens goed voor zitten in het Focus Filmtheater. Of probeer samen een avond improvisatietheater.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Bekijk internationale sterren in de Gelredome of kleinere bands in Luxor. Verken de concertagenda op de Uitboulevard of ga lekker dansen bij Café Classen.

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Win prijzen voor de groep op de Voorjaarskermis, struin over de Hommelsemarkt of ga samen naar het Winterfestijn. Misschien wil je met een groep naar Arnhem proeft!

y DSC08514.jpg

Sport

Train samen voor de Bridge to Bridge loop, bezoek een wedstrijd in het Gelredome of ga hardlopen bij de Rijkerswoerdseplassen. Met de frisbee naar het park is natuurlijk ook mogelijk.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Arnhem en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Arnhem? Ja! En dat worden er steeds meer. Er worden veel activiteiten in Arnhem georganiseerd en die worden ook goed bezocht. De reacties zijn heel positief: leden vertellen dat ze leuke nieuwe mensen tegenkomen. Je komt dus in een warm bad terecht!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. In Arnhem is er ook Meet5-captain Hanneke: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page