top of page

Uitjes Apeldoorn

Download de app, meld je aan en ga met nieuwe mensen op stap in Apeldoorn en omgeving.

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Er zijn zoveel leuke mensen in Apeldoorn en omgeving. Leer ze kennen tijdens uitjes in Apeldoorn, Loenen, Hoenderloo, Klarenbeek, Vaassen, Beekbergen en Twello.

Je kunt gratis een profiel aanmaken en je aanmelden voor uitjes samen met andere mensen. In de groep komt het geprek vanzelf op gang en zo voeg je nieuwe mensen toe aan je vriendengroep.

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit

Verspreid door Nederland zijn er elke maand vaste activiteiten. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat. Bijvoorbeeld bij de maandtafel in Deventer:

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Maria

"Hartstikke leuke app en een goede manier om ongedwongen en open minded mensen te ontmoeten. Apeldoorn werd ineens supergezellig voor me!"

Maria, 53

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsuitje in Apeldoorns natuur

Buiten

Maak met een groep een leuke wandeling in het Oranjepark, verken Berg & Bos of fiets door de Veluwe. Of help elkaar langs de obstakels in het klimbos.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Ga samen naar Finnegan's voor brownies, eet wat op het Caterplein of ga bier proeven bij het Ale House. Je kunt natuurlijk samen aan een kookcursus meedoen.

Visitor to a museum

Cultuur

Er is altijd iets te doen voor een groep bij GIGANT, maar je kunt een voorstelling bekijken in de Theaterloods, of van kunst genieten in het Cultuurkwartier.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Ga lekker luisteren bij het Bluescafé, dansen bij de Boerderij of bandjes kijken bij GIGANT. Of ga met je groep dansen bij Humphrey's of Toffer.

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Breng allemaal je popcorn mee naar het Openluchtfilmfestival, bezoek de Nacht van Apeldoorn of ga samen naar het Nazomerfeest.

y DSC08514.jpg

Sport

Je kunt samen gaan hardlopen in het Paleispark, boulderen in de Sebastiaankerk of een yogasessie in het park doen. Samen een bootcamproute doen is ook altijd een mogelijkheid.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Apeldoorn en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Apeldoorn? Ja! En dat worden er steeds meer. Apeldoorn heeft een gezellige groep mensen in de app, die ook regelmatig activiteiten in de omgeving bezoeken. Daar ga je het naar je zin hebben!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. In Apeldoorn is er ook Meet5-captain Jolanda: een vrijwilliger die de app goed kent en regelmatig activiteiten organiseert.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page