top of page

Uitjes Amersfoort

Meld je in de app aan en doe mee aan uitjes in Amersfoort met nieuwe mensen

Download de gratis app

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Nieuwe mensen leren kennen in Amersfoort en omgeving is simpel: maak een gratis profiel en meld je aan voor groepsuitjes in Amersfoort, Soest, Nijkerk, Leusden, Baarn, Hoevelaken en Spakenburg

Bij ieder uitje leer je nieuwe mensen kennen. Jullie beleven samen nieuwe avonturen en daarbij raak je vanzelf aan de praat. Dus download de app, maak je profiel en doe dit weekend nog mee aan je eerste activiteit!

Download nu de app voor Android of iOS
x DSC07990.jpg

Maandelijkse activiteit

Verspreid door Nederland zijn er elke maand vaste activiteiten. Ga gezellig wat eten of drinken met andere nieuwelingen en raak aan de praat. Bijvoorbeeld bij de maandtafel in Utrecht:

- Elke 3e zaterdag van de maand
- Plek voor 12 mensen

Meet5-lid Amanda

"Nieuwe vrienden maken in Amersfoort bleek een stuk makkelijker te zijn dan ik al die tijd heb gedacht. Ik had me eerder moeten aanmelden!"

Amanda, 52

google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png
Groepsuitje in Amersfoortse natuur

Buiten

Maak een groepswandeling in park Schothorst of Klein Zwitserland, fiets samen naar Soest of Spakenburg, of ga naar het Kröller-Müller als er geen toeristen zijn.

Gruppentreffen_PragerBotschaft-3 Kopie 2.jpg

Eten & drinken

Haal wat lekkers op de markt, pak een terrasje op de Hof of gun jezelf een broodje Hadi na het samen uitgaan. Je kunt natuurlijk lekker met anderen gaan borrelen.

Visitor to a museum

Cultuur

Bekijk een voorstelling de Flint, leer samen gitaar of djembe spelen, kijk wat er speelt bij de Lieve Vrouw of ga met een groep naar Amersfoort World Jazz.

Ballroom Dancing Lessons

Muziek & dansen

Ga lekker samen bandjes kijken in Fluor, bezoek met een groep Holland Opera of doe een salsacursus samen. Je kunt natuurlijk ontspannen gaan dansen in Miles.

20230826_210110.jpg

Markten & festivals

Laat je verrassen tijdens Spoffin, bezoek 033live of ga op zoek naar het allerlekkerste gerecht van Lepeltje Lepeltje. Misschien willen jullie ook samen wel naar Viva Vathorst?

y DSC08514.jpg

Sport

Ga samen hardlopen of wandelen door de Veluwe of doe mee aan het Bombari Ping Pong Toernooi. Je kunt natuurlijk bij de marathon meelopen of gewoon langs de kant de lopers aanmoedigen.

Treffen_NL_iphone13blue_portrait.png
  - Veel activiteiten in Amersfoort en omstreken
  - Gratis app om mensen te leren kennen
  - Gratis deelnemen aan activiteiten
  - Een app voor sociale contacten, niet voor dating
  - Veiligheid in de groep
  - Krijg uitnodigingen voor nieuwe avonturen
  - Leer je stad beter kennen
  - Vul je vrije tijd met activiteiten waar jij zin in hebt
google-play-badge-nl_cut.png
Apple_badge_nl.png

Veelgestelde vragen

Zijn er veel actieve Meet5-leden in Amersfoort? Ja! En dat worden er steeds meer. In Amersfoort groeit de Meet5-community snel en je kunt natuurlijk ook makkelijk meedoen aan activiteiten in bijvoorbeeld Utrecht of Hilversum. Je komt in een warm bad terecht!
Zijn er verborgen kosten? Je kunt Meet5 gratis downloaden en gebruiken. Je betaalt ons niks om aan activiteiten deel te nemen. Tijdens een activiteit kies je zelf of je iets wilt uitgeven, bijvoorbeeld voor je drankjes of tickets. We bieden ook betaalde Meet5-lidmaatschappen. Daarmee krijg je een aantal extra opties in de app. Die zijn niet nodig om de app te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten. Door die betaalde lidmaatschappen kunnen we de app gratis aanbieden
Krijg ik hulp bij de start? Ja! Je krijgt sowieso van ons een paar mails om je op gang te helpen en er zijn hulpartikelen voor specifieke vragen. Je kunt ons ook mailen. Voor nieuwe leden is er iedere twee weken een Nieuwkomers-activiteit, waarin iemand van ons team in een videogesprek de app voorstelt en vragen beantwoordt. En dan zijn er ook nog captains Yvonne in Woudenberg en Nicole in Soest. Dat zijn vrijwilligers die de app goed kennen en regelmatig activiteiten organiseren.
Ik ben niet zo technisch. Kan ik de app wel gebruiken? Dat zeggen veel mensen over zichzelf. Toch zien we dat ook die mensen prima met de Meet5-app uit de voeten kunnen. Bij vragen kun je ons altijd schrijven en dan helpen we je op weg. Technische details mogen geen barrière zijn om nieuwe mensen te leren kennen!
andere steden
bottom of page