top of page
Groepsdiner met Meet5

Meet5 is geen dating-app

Even voor de duidelijkheid: we zijn dol op romantiek ❤️

Maar dat is niet waar onze app voor is. Kom je alleen om te daten, dan zijn er andere apps waar je meer aan hebt. Die apps zitten vol met mensen die op zoek zijn naar dates. De meeste van onze leden kiezen Meet5 omdat je juist niet op zoek zijn naar een date.

Groepsactiviteiten en nieuwe vrienden

Onze focus ligt op groepsactiviteiten om nieuwe vrienden te maken. Je kunt bij Meet5 groepsactiviteiten organiseren en aan activiteiten van anderen deelnemen. Zo ontmoet je nieuwe mensen en bouw je al snel je vriendenkring uit. 

Flirten doe je niet met de groep

Nou zijn wij ook niet helemaal wereldvreemd. Natuurlijk komen singles elkaar daar tegen. Natuurlijk wordt er dan weleens geflirt en slaat er soms een vonkje over. Hartstikke leuk! Maar dat is iets tussen die twee Meet5-leden. De rest van de groep komt gewoon om nieuwe vrienden te maken. 

Dat is belangrijk voor ons. Veel van onze leden hebben relaties waar ze hartstikke blij mee zijn. Ze zijn niet op zoek naar romantiek. Ze willen meer mensen in hun vriendenkring of willen een actiever sociaal leven met meer verrassende activiteiten.

Activiteiten voor singles

Als single ben je natuurlijk hartstikke welkom. Dat daten niet de hoofdzaak is, betekent niet dat je bij Meet5 geen leuke mensen kunt ontmoeten. 

Je kunt de profielen van andere leden bekijken. Veel Meet5-leden geven in hun profiel aan of ze al een relatie hebben. Zo weet je bij een activiteit vooraf al wat meer over de andere deelnemers. 

Het mooie van een Meet5-activiteit is dat je alle gelegenheid hebt om de andere deelnemers te leren kennen. Doet er een andere single mee aan een activiteit, dan kun je die persoon dus leren kennen. Je hoeft niet in de app om een date te vragen. 

bottom of page