top of page
  • Foto van schrijverFrank

Krijg meer aanmeldingen met de juiste categorie 👩‍👨

Bijgewerkt op: 4 aug. 2023

Om activiteiten in te delen en te filteren kun je in de app kiezen uit acht categorieën. We lopen ze even langs.


Meet5-deelnemers proosten aan een goedgevulde picknicktafel.


Buiten - Hier vind je een boel wandelingen en fietstochten. Denk aan park, strand, bos, frisse buitenlucht. Deze categorie is heel geschikt voor nieuwe leden: als je met een groep onderweg bent, komt het gesprek meestal vanzelf op gang.


Eten & drinken - Hier vind je groepen die naar restaurants gaan, een terras opzoeken, picknicken of bijvoorbeeld een wijnproeverij bezoeken. Zelfs een gezamenlijke kookcursus is hier mogelijk.


Cultuur - Musea of theater bezoeken, een schildercursus, naar de bioscoop, een debat bijwonen, kan allemaal. Ook een stadswandeling past meestal in deze categorie. Veel van deze activiteiten zijn binnen, dus heel handig bij slecht weer.


Muziek & dansen - Hier vind je mensen die samen uitgaan, een danscursus bezoeken, naar een concert gaan of samen muziek willen maken.


Markten en festivals - Hier vind je mensen om samen over de markt te slenderen, een lokaal festival te verkennen, naar de vrijmarkt te gaan of een buurtfeest te bezoeken.


Sport - Hier vind je mensen om actief of passief sport mee te beleven. Je kunt met een groep gaan tennissen, squashen, zwemmen, klimmen of samen naar een WK-wedstrijd kijken in het café of het stadion.


Spellen - Bowlen, darten, kaarten, monopoly, hier vind je groepen om mee te spelen. Je kunt bijvoorbeeld een spellenavond organiseren of een biljarttoernooi.


Videogesprek - Dit is een buitenbeentje. Eigenlijk draait het er bij Meet5 om dat je mensen in het echt ontmoet, dus niet via een beeldscherm. Wil je toch graag een online activiteit organiseren, dan kun je daar deze categorie voor gebruiken.


Overig - Passen je plannen in geen enkele categorie? Dan passen ze hier. Dit is een leuke categorie om te bekijken, want hier vind je vaak de bijzondere plannen van andere leden.


Heb jij al een favoriete categorie? Dan kun je meteen beginnen. Kies een activiteit, zet het in je categorie en wacht op aanmeldingen van mensen met dezelfde interesses. 😎


Recente blogposts

Alles weergeven

Meet5 is er nu ook in het zuiden! 🤩 🥳

Met een maandelijkse activiteit starten we nu officieel ook in Zeeland, Brabant en Limburg 🚀 De eerste maandelijkse activiteiten zijn: Breda: 16 september Eindhoven: 9 september Heerlen: 2 september

Comments


bottom of page